"Ik hou van variatie in jobs & opdrachten. Met Flexer zit ik dus helemaal goed!"

Ik ben 25 jaar en uit Hasselt. Na mijn studies ben ik een jaar lang op reis geweest met mijn backpack. Een ongelooflijke tijd waarin ik de mooiste dingen heb gezien en meegemaakt. Natuurlijk diende ik tijdens mijn reis ook enkele keren wat geld bij te verdienen om mijn budget wat op peil te houden. Zo werd ik fan van het werken op een zeer flexibele basis: wanneer je wilt, hoeveel je wilt en naar keuze in dezelfde of net een andere omgeving. Sinds ik terug ben is Flexer voor mij de ideale oplossing!

Shutterstock_325134977

Momenteel ga ik superflexibel aan de slag: Ik varieer tussen jobs & opdrachten bij verschillende bedrijven. Ik steek een handje bij in het winkeltje spelen bij de supermarkten van Carrefour, ik ga als stagehand "behind the scenes" bij tal van evenementen & festivals dankzij The Crew Factory of ik zorg dat mijn en jouw broodje gebakken is bij Crelem Bakeries.

Waarom ik niet voor 1 vaste job kies? Ik wil graag voortdurend nieuwe mensen leren kennen en in een nieuwe omgeving vertoeven, die afwisseling is heerlijk! Zo voelt het nog steeds een beetje alsof ik op reis ben.